Print

ANSIGTSBEHANDLING

KLINIK B - SPECIALIST I ANSIGTSBEHANDLINGER

KLINIK B - SPECIALIST I ANSIGTSBEHANDLINGER

 

Hos KLINIK B tilbyder jeg en række forskellige ansigtsbehandlinger, så der er også altid en, der passer til dig: 

PHYRIS Ansigtsbehandlingerne er en absolut WOW-oplevelse. De effektive og luksuriøse behandlinger tilpasses din hud og ikke mindst årstiden. 

COURTIN Ansigtsbehandlingerne er fantastiske til dig med den urene hud, ung som gammel. En fantastisk kombination af velvære og de Tea Tree Oil baserede produkters effektivitet.

GREEN PEEL Ansigtsbehandling er baseret på en biologisk urtepeeling, der virkelig går i dybden og arbejder på cellefornyelsen - og kan forny din hud på 5 dage. Til dig der for eksempel døjer med pigmentforandringer, ar eller "læder hud". Behandlingen findes i 4 styrker.

JAPANSK COSMO LIFTING er en meget behagelig og afstressende anti- age behandling, der minimerer linjer og rynker, og giver udstråling. Samtidig med at kroppen afbalanceres med ansigtszoneterapi.

COSMOFACIAL - også kaldet kosmetisk ansigtszoneterapi - er en skøn afstressende ansigtsbehandling, der balancerer kroppens egne resourcer, så kroppen selv kan genoprette og normalisere hudens tilstand.

BELLA LIGHT LED lys går dybt i huden og regenererer. En behagelig  behandling, der afhjælper hudproblemer som blandt andet linjer og rynker, uren hud, akne og ar og små karsprængninger. Er perfekt at kombinere med de øvrige ansigtsbehandlinger. 

Du kan læse mere om hver enkelt behandlinger her

http://www.klinik-b.dk/behandlinger/

Husk at du altid i forbindelse med din ansigtsbehandling kan få farvet bryn og vipper og rettet bryn til halv pris.

Alle behandlinger skræddersys selvfølgelig til dig efter ønsker og behov. Er du i tvivl om, hvilken ansigtsbehandling du skal vælge, kan du booke behandlingen, der hedder "Ansigtsbehandling". Så snakker vi om det, når du kommer i klinikken. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til mig på 30571552.

KH

Bodil  


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • Mandag 8.30-13.30
  • Tirsdag 8.30-15.00
  • Onsdag 8.30-17.00
  • Torsdag 10.00-19.00
  • Fredag Efter aftale
  • Lørdag Efter aftale