Print

COSMOFACIAL

CosmoFacial - også kaldet kosmetisk ansigtszoneterapi - er en kosmetisk ansigtsbehandling, der balancerer kroppens egne resourcer, så kroppen selv kan genoprette og normalisere hudens tilstand.

COSMOFACIAL - Den Originale Metode af Lone Sorensen

CosmoFacial - også kaldet kosmetisk ansigtszoneterapi - er en kosmetisk ansigtsbehandling, der balancerer kroppens egne resourcer, så kroppen selv kan genoprette og normalisere hudens tilstand.

Det er naturlig hudpleje !
Fra et netværk af punkter i ansigtet, der alle har forbindelse til kroppens funktioner, er det muligt at regulere ubalancer i indre organer, lymfesystemet, hormonsystemet og den psykiske tilstand og dermed regulere årsagen til hudproblemer og hudsygdomme.

Der tages udgangspunkt i kroppens organiske og kemiske ubalancer, og behandles ubalancerne, som årsag til forandringer i ansigtets muskler, hud og væv. 

Det kan eksempelvis være en ubalance der giver hormonel akne, en der giver mørke pletter i ansigtet eller måske en der giver hævelser under øjnene. 

Der arbejdes på årsagerne til ubalancen, ikke kun på selve symptomet.

Under behandlingen bruges reflexzoner og akupunktur- og neurologiske punkter i ansigtet.  Det virker stimulerende i ansigtet og hele kroppen, og derved påvirkes hudens, vævets og musklernes tilstand. 

Desuden indeholder berhandlingen en skøn massage og masker.

Hvorfor er denne metode anderledes ?
Fordi jeg under behandlingen foretages en grundig visuel og takt analyse af den enkelte kundes generelle sundhedstilstand.

Med denne analyse kan jeg  tilrettelægge en individuel behandlingsplan, hvormed det er muligt at påvirke kroppens og dermed huden, vævets og musklernes tilstand.

Hensigten er ikke kun at normalisere hudens tilstand, med også at opnå en bedre generel organisk, fysisk og psykisk tilstand.

 


Åbningstider

  • Mandag 8.30-13.30
  • Tirsdag 8.30-15.00
  • Onsdag 8.30-17.00
  • Torsdag 10.00-19.00
  • Fredag Lige uger 11.00-17.00
  • Lørdag Lige uger efter aftale